Wave lijnen blok
 Over ons 

Ontwikkeld voor, door en met de zwembad branche.

WAVE is de ultieme softwareoplossing voor zwembaden en zwemscholen. Dankzij de samensmelting van onze jarenlange ervaring en specialismes als Leerlingvolgsysteem, Verhuur & Horeca, brengen wij een unieke propositie naar de markt. Wave  biedt een allesomvattend systeem dat speciaal is ontworpen om de efficiëntie te verhogen en de klantbeleving te optimaliseren. Ontdek hoe onze innovatieve software uw zwembad of zwemschool naar een hoger niveau kan tillen.

WT tumbnail (1)
Wave lijnen blok

Waar specialismes samenkomen, ontstaat innovatie.

Het WAVE platform

WAVE biedt een complete oplossing voor zwembaden en/of zwemscholen met onder andere online kaartverkoop, abonnementen, kiosk verkopen, toegangscontrole en oplossingen voor verhuur. Ook bevat het een compleet en uitgebreid leerlingvolgsysteem voor de zwemles.

Al deze oplossingen worden aangeboden vanuit één platform en aanspreekpunt en is op te bouwen en uit te breiden zoals u dat wil. Het WAVE platform biedt een eenvoudige, intuïtieve klantreis voor uw bezoeker en gemak in de administratie en planning voor de zwembadmanager.

Gebruiksvriendelijke interface

Het WAVE Systeem biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface voor zowel klanten als medewerkers. Klanten kunnen gemakkelijk tickets online aanschaffen en in hun mijn-omgeving beheren, terwijl medewerkers efficiënt de capaciteit kunnen beheren en service kunnen verlenen op basis van gekochte tickets, abonnementen & meerbadenkaarten.

Self-service mogelijkheden

Het WAVE Systeem biedt uitgebreide self-service mogelijkheden voor beheerders. Via de admin-interface kunnen gebruikers (rollen & rechten) eenvoudig nieuwe producten toevoegen of evenementen aanmaken. Deze producten en evenementen zijn vervolgens direct beschikbaar voor verkoop, zowel online als op de kassa. Dit stelt organisaties in staat om snel nieuwe aanbiedingen te lanceren en hun ticketverkoopprocessen efficiënt te beheren. 

Automatisering van processen

Het WAVE Systeem kan processen automatiseren, zoals het verlenen van toegang  op basis van je gekochte product. De diverse koppelingen met andere systemen zoals boekhoudprogramma’s waar we zorgen dat de omzet van een abonnement of meerbadenkaarten geboekt wordt op basis van gebruik.

Rapportage en analyse

Het WAVE systeem biedt uitgebreide standaard- en opmaatrapportage- deze data biedt veel analysemogelijkheden. Hiermee kunnen organisaties trends identificeren, knelpunten in de klantenservice ontdekken en de prestaties van het ondersteuningsteam evalueren. Deze inzichten helpen bij het nemen van geïnformeerde beslissingen en het verbeteren van de algehele klantervaring en interne processen.

WAVE

Alles in één platform

Pos

POS

Kassa’s die geoptimaliseerd zijn voor de verkoop van tickets, abonnementen en badenkaarten alsook het opzoeken ervan.

Abonnementen

Abonnementen

Verkoop, verlenging en opwaardering van jaarkaarten, strippenkaarten, badenkaarten, etc. online en op locatie.

E ticketing

E-ticketing

Een shop in jouw eigen look & feel voor verkopen online via mobiel, PC en/of andere apparaten.

Kiosk

Kiosk

Stelt bezoekers in staat om op locatie zelf bestellingen te plaatsen.

Scanning

Scanning

Bezoekersvriendelijke toegangscontrole en -beheer via (hand)scanners, apps, tourniquets, poortjes, slagbomen, etc.

Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem

Een compleet en uitgebreid self-service leerlingvolgsysteem voor zwemlessen.

sportservice de vallei
 Klantcase 

Sportservice De Vallei

Zwembad De Peppel was de pionier, als eerste klant van het WAVE Systeem. Als ware innovator werkten ze nauw samen met het ontwikkelteam om het systeem te finetunen en de ticketverkoopprocessen te optimaliseren, waardoor een naadloze ervaring voor zowel klanten als medewerkers werd gecreëerd.

Scherm­afbeelding 2024 03 27 om 13.56.16
Wave lijnen blok
ra swimming
Logo R&A
 Klantcase 

R&A Sports & Swimming

R&A Sports & Swimming, de eerste zwemschool die het WAVE Systeem implementeerde, beheert nu met gemak hun activiteiten over vier verschillende locaties. Door processen te automatiseren met het systeem, hebben ze meer controle gekregen over hun boekingen en administratie, waardoor ze efficiënter kunnen opereren.

Bekijk direct onze demo omgeving
WT mockup pc
De beleving start online bij ons fictieve zwembad 'WAVE'
Wave lijnen blok

Contact

Wave Ticketing Johan

Stel een vraag aan Johan Verheijen 

van WAVE

Type
Zwemschool
Publiek zwembad
Specifieke interesse: